Opdrachtgevers

Procedure

Zoekt u een medewerker met specifieke verpakkingsexpertise? Vindt u het in deze krappe arbeidsmarkt lastig om aan goede verpakkingsprofessionals te komen? Ontbreekt u de tijd om een werving- en selectieprocedure te starten? Lytz stelt uw wensen centraal en draagt zorg voor een passende invulling van uw personeelsbehoefte.

Bent u op zoek naar een Packaging specialist, die u tijdelijk wilt inzetten om een specifiek probleem op te lossen of die een project moet aansturen? Ook dan bent u bij Lytz aan het juiste adres. Hier vindt u de oplossing voor uw Interim probleem. 

Thuis in uw organisatie

Recruitmentbureau Lytz vindt voor u kandidaten met de juiste kennis, ervaring en ambities. Mensen die zich thuis voelen in uw organisatie en die passen in het team. Dat vergroot de kans dat u ook op de lange termijn nog plezier heeft van uw nieuwe medewerker.

Lytz start elk project met een bedrijfsbezoek en persoonlijke gesprekken met leidinggevende en medewerkers. In nauw overleg met u wordt een functieprofiel opgesteld en verspreid, binnen het netwerk van Lytz en zo nodig daarbuiten. Kandidaten met een passend profiel worden, na een telefonische en persoonlijke voorselectie, uitgenodigd voor een eerste kennismakinggesprek bij uw bedrijf.

Extra ondersteuning
Lytz kan u daarnaast nog ondersteunen bij de gesprekken met de kandidaten. Desgewenst breidt Lytz de selectieprocedure uit met assessments of psychologische tests.

Garantie
Lytz hanteert een garantietermijn van zes maanden. Wordt het arbeidscontract met de nieuwe medewerker binnen die periode ontbonden, dan zoekt het bureau voor u een andere kandidaat, zonder bijkomende kosten. Meer weten? Neemt u dan contact op met Lytz.

Contact opnemen