Kandidaten

Ben je werkzaam in de verpakkingsindustrie op HBO+ niveau en houd je je aanbevolen voor een volgende stap in je loopbaan?

Ik kom graag met je in contact

Ons proces

  • 1

    Ik ontvang graag een mail met CV en motivatie. Wat wil je, waar ben je naar op zoek, waar wil je naartoe, hoe kan ik je helpen?

  • 2

    We hebben telefonisch contact. Zo leren we elkaar beter kennen en weet ik precies met welke vacatures ik je blij kan maken.

  • 3

    Komt er bij mij een vacature binnen die past bij jouw ambities? Dan neem ikĀ  contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Grootste kans op een mooie match?

Ik neem je op in mijn bestand, maar ga niet actief op zoek naar jouw nieuwe baan. Wel match ik jou als ik een geschikte vacature vind.

Grootste kans op een mooie match? Voeg me toe op LinkedIn, volg me op Twitter en houd deze website in de gaten. Dan zie je de meeste vacatures voorbij komen. En bel gerust een keertje.

Kies Lytz voor de mooiste, meest uitdagende banen in de verpakkingsindustrie.

Het gaat mij om de perfecte match tussen baan en kandidaat. Daarom leer ik je graag goed kennen. Lytz werkt landelijk en internationaal.

Werken met Lytz werkt anders dan anders.

Bij mij krijgen zowel bedrijf als kandidaat evenveel aandacht. Een match maken vraagt namelijk dat ik beiden door en door begrijp in wat ze zoeken, wat niet, wat past en wat niet. Ik vraag, praat en luister daarom net zolang tot ik die match vind en garandeer een passende match voor een langere tijd.

Ben je verpakkingsspecialist?

Stuur me een mailtje.