Bedrijven

Een goede match is een match voor langere tijd.

Zo denk ik erover

Duidelijk voor kwaliteit

Die match maak ik door een partnership aan te gaan, zowel met kandidaten als met bedrijven. Hoe beter ik jullie ken, hoe beter ik weet wie bij jullie past. En alleen dan draag ik iemand aan. Ik kijk naar capaciteiten, competenties, werkervaring, maar zeker ook naar persoonlijkheid. Ik kies in alles duidelijk voor kwaliteit.

Samenwerken?

 • 1

  We spreken af om de vacature door te nemen. Ik kom dan graag langs. Zo zie ik   jullie bedrijf en jullie mensen. En kan ik beter zien wie er bij jullie past. We nemen door wat jullie nodig hebben. Ik deel mijn inzichten over de ontwikkelingen in de markt.

 • 2

  Ik werk exclusief. Dat betekent dat jullie mij de tijd geven om kwalitatieve matches te maken. En dat ik me daar 100% voor inzet.

 • 3

  Ik ga op zoek. Binnen mijn eigen bestand, maar ook breder binnen mijn netwerk. Ik benader de kandidaten waar ik een match zie persoonlijk en zorg dat ik ze heb  ontmoet voordat ik ze voorstel.

 • 4

  Jullie krijgen van mij maximaal drie kandidaten gepresenteerd waarvan ik geloof dat ze passen op het gebied van kunnen, willen en cultuur.

 • 5

  We voeren het eerste gesprek met deze kandidaten gezamenlijk. Ik ben op de achtergrond in dit gesprek; maar door er te zijn, krijg ik goed beeld van waar de match klopt of waar net niet. Dit is voor ons allemaal waardevolle informatie. Nu en in toekomst

 • 5

  De keuze is aan jullie en ik adviseer natuurlijk waar dat nodig en wenselijk blijkt. Als de juiste match er nog niet tussen zit, dan zoek ik verder binnen mijn netwerk.

Lytz heeft dagelijks contact met talent in de verpakkingsindustrie.

Ik garandeer een lange termijn invulling voor vacatures.

Recruitment is een partnership. Samen behalen we het beste resultaat.

Kennismaken?