Bedrijven

Een goede match is een match voor langere tijd.

Zo denken wij erover

Duidelijk voor kwaliteit

Die match maakt Lytz door een partnership aan te gaan, zowel met kandidaten als met bedrijven. Hoe beter we jullie kennen, hoe beter we weten wie bij jullie past. En alleen dan dragen we iemand aan. We kijken naar capaciteiten, competenties, werkervaring, maar zeker ook naar persoonlijkheid. Lytz kiest in alles duidelijk voor kwaliteit.

Samenwerken?

 • 1

  We spreken af om de vacature door te nemen. We komen dan graag langs. Zo zien we  jullie bedrijf en jullie mensen. En kunnen we beter zien wie er bij jullie past. We nemen door wat jullie nodig hebben. We delen onze inzichten over de ontwikkelingen in de markt.

 • 2

  Lytz werkt exclusief. Dat betekent dat jullie ons de tijd geven om kwalitatieve matches te maken. En dat we ons daar 100% voor inzetten.

 • 3

  We gaan op zoek. Binnen ons eigen bestand, maar ook breder binnen ons netwerk. Wij benaderen de kandidaten waar Lytz een match ziet persoonlijk en zorgen dat we ze hebben ontmoet voordat we ze aan jullie voorstellen.

 • 4

  Jullie krijgen van Lytz maximaal drie kandidaten gepresenteerd waarvan wij geloven dat ze passen op het gebied van kunnen, willen en cultuur.

 • 5

  We voeren het eerste gesprek met deze kandidaten gezamenlijk. Wij zijn er op de achtergrond in dit gesprek; door er te zijn, krijgen we goed beeld van waar de match klopt of waar net niet. Dit is voor ons allemaal waardevolle informatie. Nu en in toekomst.

 • 6

  De keuze is aan jullie en wij adviseren natuurlijk waar dat nodig en wenselijk blijkt. Als de juiste match er nog niet tussen zit, dan zoeken we verder binnen ons netwerk.

Lytz heeft dagelijks contact met talent in de verpakkingsindustrie.

Lytz garandeert een langetermijn invulling voor vacatures.

Recruitment is een partnership. Samen behalen we het beste resultaat.

Kennismaken?