Ons doel

Lytz matcht mensen met uitdagende banen in de verpakkingsindustrie.

Werken met Lytz werkt anders dan anders.

Lytz

Ik werk open, transparant, exclusief en richt me met nadruk op lange termijn relaties. Mijn bagage? Een oneindige fascinatie voor verpakkingen, oprechte interesse in mensen, een groot internationaal netwerk en 10+ jaar ervaring in recruitment binnen de verpakkingsbranche.

Mid-level en Senior management

Bij voorkeur in de verpakkingstechnologie

Kleine en grote bedrijven

In Nederland en de EU

Persoonlijke aanpak

Mijn naam is Marion, hoe kan ik helpen?

Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière?

Ben je werkzaam in de verpakkingsindustrie op HBO+ niveau en houd je je aanbevolen voor een volgende stap in je loopbaan? Dan kom ik graag met je in contact.

Kandidaten

 • 1

  Ik ontvang graag een mail met CV en motivatie.
  Wat wil je, waar ben je naar op zoek, waar wil je naartoe, hoe kan ik je helpen?

 • 2

  We hebben telefonisch contact. Zo leren we elkaar beter kennen en weet ik precies met welke vacatures ik je blij kan maken.

 • 3

  Komt er bij mij een vacature binnen die past bij jouw ambities? Dan neem ik contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Lees meer over het proces voor kandidaten

Disclaimer

Ik neem je op in mijn bestand, maar ga niet actief op zoek naar jouw nieuwe baan. Wel match ik jou als ik een geschikte vacature vind.

Grootste kans op een mooie match? Voeg me toe op LinkedIn, volg me op Twitter en houd deze website in de gaten. Dan zie je de meeste vacatures voorbij komen. En bel gerust een keertje.

Werken met Lytz als recruitmentpartner

Een goede match is een match voor langere tijd. Die match maak ik door een partnership aan te gaan, zowel met kandidaten als met bedrijven. Hoe beter ik jullie ken, hoe beter ik weet wie bij jullie past. En alleen dan draag ik iemand aan. Ik kijk naar capaciteiten, competenties, werkervaring, maar zeker ook naar persoonlijkheid. Ik kies in alles duidelijk voor kwaliteit.

 

Voor bedrijven

 • 1

  We spreken af om de vacature door te nemen. Ik kom dan graag langs. Zo zie ik  jullie bedrijf en jullie mensen. En kan ik beter zien wie er bij jullie past. We nemen door wat jullie nodig hebben. Ik deel mijn inzichten over de ontwikkelingen in de markt.

 • 2

  Ik werk exclusief. Dat betekent dat jullie mij de tijd geven om kwalitatieve matches te maken. En dat ik me daar 100% voor inzet.

 • 3

  Ik ga op zoek. Binnen mijn eigen bestand, maar ook breder binnen mijn netwerk. Ik benader de kandidaten waar ik een match zie persoonlijk en zorg dat ik ze heb ontmoet voordat ik ze voorstel.

 • 4

  Jullie krijgen van mij maximaal drie kandidaten gepresenteerd waarvan ik geloof dat ze passen op het gebied van kunnen, willen en cultuur.

 • 5

  We voeren het eerste gesprek met deze kandidaten gezamenlijk. Ik ben op de achtergrond in dit gesprek; maar door er te zijn, krijg ik goed beeld van waar de match klopt of waar net niet. Dit is voor ons allemaal waardevolle informatie. Nu en in toekomst.

 • 6

  De keuze is aan jullie en ik adviseer natuurlijk waar dat nodig en wenselijk blijkt. Als de juiste match er nog niet tussen zit, dan zoek ik verder binnen mijn netwerk.

Lees meer over het proces voor bedrijven

Over Lytz

Werken met Lytz werkt anders dan anders. Bij mij krijgen zowel bedrijf als kandidaat evenveel aandacht. Een match maken vraagt namelijk dat ik beiden door en door begrijp in wat ze zoeken, wat niet, wat past en wat niet. Ik vraag, praat en luister daarom net zolang tot ik die match vindt en garandeer een passende match voor een langere tijd.

The packaging recruiter

Het recruitmentbureau vult vacatures over het hele spectrum van de verpakkingsketen, van projectmanager en verpakkingstechnoloog tot operationeel manager en verkoopdirecteur. Lytz werkt voor zowel grote als kleine klanten in Nederland en in andere Europese landen.

Ervaring in de verpakkingsindustrie

Oprichter en directeur Marion Richter werkte voor velen jaar op verschillende niveaus in de verpakkingssector. In 2007 richtte ze haar eigen recruitmentbureau op, aanvankelijk samen met een Duitse netwerkpartner.

In 2011 ging ze haar eigen weg, onder de naam Lytz BV. Marion Richter is lid van de Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) en met haar bedrijf Lytz lid van het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC).

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. "

Confucius

 

Kennismaken?

Kom meer te weten over Marion