Ons doel

Lytz matcht mensen met uitdagende banen in de verpakkingsindustrie.

Werken met Lytz werkt anders dan anders.

Lytz

Lytz werkt open, transparant, exclusief en richt zich met nadruk op lange termijn relaties. Onze bagage? Een founder met een oneindige fascinatie voor verpakkingen, oprechte interesse in mensen, een groot internationaal netwerk en ruim twintig jaar ervaring in recruitment binnen de verpakkingsbranche.

Mid-level en Senior management

Bij voorkeur in de verpakkingstechnologie

Kleine en grote bedrijven

In Nederland, binnen en buiten de EU

Persoonlijke aanpak

Wij zijn Lytz; hoe kunnen we je helpen?

Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière?

Ben je werkzaam in de verpakkingsindustrie op HBO+ niveau en houd je je aanbevolen voor een volgende stap in je loopbaan? Dan komen we graag met je in contact.

Kandidaten

 • 1

  We ontvangen graag een mail met CV en motivatie.
  Wat wil je, waar ben je naar op zoek, waar wil je naartoe, hoe kunnen we je helpen?

 • 2

  We hebben telefonisch contact. Zo leren we elkaar beter kennen en weten we precies met welke vacatures we je blij kunnen maken.

 • 3

  Komt er bij ons een vacature binnen die past bij jouw ambities? Dan nemen we contact met je op en bespreken we de mogelijkheden.

Lees meer over het proces voor kandidaten

Disclaimer

Lytz neemt je op in ons bestand, maar gaat niet actief op zoek naar jouw nieuwe baan. Wel matchen we jou als we een geschikte vacature vinden.

Grootste kans op een mooie match? Voeg onze founder Marion Richter toe op LinkedIn, volg haar op Twitter (@PackagingXperts) en houd deze website in de gaten. Dan zie je de meeste vacatures voorbij komen. En bel haar gerust een keertje.

Werken met Lytz als recruitmentpartner

Een goede match is een match voor langere tijd. Die match maakt Lytz door een partnership aan te gaan, zowel met kandidaten als met bedrijven. Hoe beter we jullie kennen, hoe beter we weten wie bij jullie past. En alleen dan dragen we iemand aan. Lytz kijkt naar capaciteiten, competenties, werkervaring, maar zeker ook naar persoonlijkheid. We kiezen in alles duidelijk voor kwaliteit.

 

Voor bedrijven

 • 1

  We spreken af om de vacature door te nemen. We komen dan graag langs. Zo zien we  jullie bedrijf en jullie mensen. En kunnen we beter zien wie er bij jullie past. We nemen door wat jullie nodig hebben. We delen onze inzichten over de ontwikkelingen in de markt.

 • 2

  Lytz werkt exclusief. Dat betekent dat jullie ons de tijd geven om kwalitatieve matches te maken. En dat we ons daar 100% voor inzetten.

 • 3

  We gaan op zoek. Binnen ons eigen bestand, maar ook breder binnen ons netwerk. We benaderen de kandidaten waar we een match zien persoonlijk en zorgen dat we ze hebben ontmoet voordat we ze voorstellen.

 • 4

  Jullie krijgen van Lytz maximaal drie kandidaten gepresenteerd waarvan wij geloven dat ze passen op het gebied van kunnen, willen en cultuur.

 • 5

  We voeren het eerste gesprek met deze kandidaten gezamenlijk. Wij zijn op de achtergrond in dit gesprek; maar door er te zijn, krijgen we goed beeld van waar de match klopt of waar net niet. Dit is voor ons allemaal waardevolle informatie. Nu en in toekomst.

 • 6

  De keuze is aan jullie en wij adviseren natuurlijk waar dat nodig en wenselijk blijkt. Als de juiste match er nog niet tussen zit, dan zoeken we verder binnen ons netwerk.

Lees meer over het proces voor bedrijven

Over Lytz

Werken met Lytz werkt anders dan anders. Bij ons krijgen zowel bedrijf als kandidaat evenveel aandacht. Een match maken vraagt namelijk dat we beiden door en door begrijpen in wat ze zoeken, wat niet, wat past en wat niet. Lytz vraagt, praat en luistert daarom net zolang tot we die match vinden en garanderen een passende match voor een langere tijd.

The packaging recruiter

Het recruitmentbureau vult vacatures over het hele spectrum van de verpakkingsketen, van projectmanager en verpakkingstechnoloog tot operationeel manager en verkoopdirecteur. Lytz werkt voor zowel grote als kleine klanten in Nederland, binnen en buiten de Europese Unie.

Ervaring in de verpakkingsindustrie

Oprichter en directeur Marion Richter werkte jarenlang op verschillende niveaus in de verpakkingssector. In 2007 richtte ze haar eigen recruitmentbureau op, aanvankelijk samen met een Duitse netwerkpartner.

In 2011 ging ze haar eigen weg, onder de naam Lytz BV. Marion Richter is lid van de Vereniging Nederlandse Verpakkingskundigen (VNV) en Lytz is lid van het Nederlands Verpakkingscentrum (NVC).

"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life. "

Confucius

 

Kennismaken?

Stuur ons een bericht.